Shaanxi Elade novi materijal tehnologija Co., Ltd
Kategorija proizvoda

    Dodaj: No.32, Chuanghui Road, nove industrijske Zone visoke tehnologije, Xian, Kina 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Faks: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Anode za industrijske vode

Anode za industrijske vode

Љanxi Elade novi materijal tehnologija Co., Ltd je jedan od vodećih Kina anode za proizvođače industrijske vode, a sa profesionalnim fabrika mogućnosti smo da vam pružiti jeftin anode za industrijske vode dobrog kvaliteta. Dobrodošli na veliko proizvodima od nas. Operativni princip...

Љanxi Elade novi materijal tehnologija Co., Ltd je jedan od vodećih Kina anode za proizvođače industrijske vode, a sa profesionalnim fabrika mogućnosti smo da vam pružiti jeftin anode za industrijske vode dobrog kvaliteta. Dobrodošli na veliko proizvodima od nas.

Operativni princip tretman elektrolitičke voda je pretvaranje električne energije u hemijsku energiju od elektrolitičkog procesa. Smanjenje reakcija oksidacije se desi u blizini elektroda u electrolytic ćeliju tako da otpadnih voda pročišćava.


Ovaj metod za tretman vode uključuje direktnu oksidacije smanjenje reakcija na elektrode i indirektnu oksidacije smanjenje reakcija između hemijskih proizvoda generisane u blizini elektroda i proizvod u vodu, električni plutajuci (po malim balonиiжima generisane u elektrolizu proces pluta) i tako dalje.


U regionu anode, organski u otpadnih voda, a to je jedva da degradira i reduktivnu neorganske doći do oksidacije reakciju kada anode je impresioniran tekućeg možda oksidirali u bezopasne supstance.


U regionu katoda, otrovne metalnih Jona su svedene na metal direktno ili mogu promeniti visoko toksični Valens metalni Jon u nisko otrovne metalni Jon do redukcije katoda. titanium electrode for industrial water
Pružamo mešoviti Metal oksid (MMO) titanijum anode kroz iznad operativnih principa za kupca u susret njihovim zahtevima.

Hot Tags: anode za industrijsku vodu, Kine, proizvođači, fabrika, veleprodaje, jeftino
Srodni proizvodi
I want to leave a message
Kontaktirajte nas
Adresa: No.32, Chuanghui Road, nove industrijske Zone visoke tehnologije, Xian, Kina
Telefon: +86-29-83151667
 Faks:86-29-88880927
 E-pošta:helen@sxelade.com
Share: