Shaanxi Elade novi materijal tehnologija Co., Ltd
Kategorija proizvoda

    Dodaj: No.32, Chuanghui Road, nove industrijske Zone visoke tehnologije, Xian, Kina 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Faks: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Anode za bazen

Anode za bazen

Љanxi Elade novi materijal tehnologija Co., Ltd je jedan od vodećih Kina anode za proizvođače bazen, i sa profesionalnim fabrika mogućnosti smo da vam pružiti jeftin anode za bazen dobrog kvaliteta. Dobrodošli na veliko proizvodima od nas. U poslednjih nekoliko godina prakse...

Љanxi Elade novi materijal tehnologija Co., Ltd je jedan od vodećih Kina anode za proizvođače bazen, i sa profesionalnim fabrika mogućnosti smo da vam pružiti jeftin anode za bazen dobrog kvaliteta. Dobrodošli na veliko proizvodima od nas.


U poslednjih nekoliko godina prakse Dezinfekcija oba javni i privatni bazeni, voda je konsolidovan, kroz proizvodnju hipohlorit direktno u crpne kolo, kroz elektrolizu vode u bazenu, prethodno additivated sa natrijum hlorida u merilo oko 4g/por.


Ćelija koristi varijabilnom brojne male veličine elektrode, oko 100 cm2 svaki, i kontroliše senzor koji reguliše njenog funkcionisanja na osnovu nivoa koncentracija u Hyperchlorite u bazenu.


Elektrode radio isto tako kao na katodnu ili neki anode na svrhu eliminisanja kore Karbonska kalcijum i magnezijum koji oblik na površini. Iz tog razloga sve elektrode su aktivirani sa na premaza samo po sebi, generalno Rhutenium oksid + iridijum oksid zasnovan i Površinska zaštita od titanijuma, što ih čini otporna na vrlo brojne inversions skalu, koja zahteva proces.

Namirnice smo obe elektrode Iseci izmeriti prema kupca crtanje i listova od 1 m2 ili više u slučajevima kada se klijenti vole da upravljate te oslobodio same od sebe.
Hot Tags: anode za plivanje bilijar, Kine, proizvođači, fabrika, trgovina na veliko, jeftino
Srodni proizvodi
I want to leave a message
Kontaktirajte nas
Adresa: No.32, Chuanghui Road, nove industrijske Zone visoke tehnologije, Xian, Kina
Telefon: +86-29-83151667
 Faks:86-29-88880927
 E-pošta:helen@sxelade.com
Share: