Shaanxi Elade novi materijal tehnologija Co., Ltd
Kategorija proizvoda

    Dodaj: No.32, Chuanghui Road, nove industrijske Zone visoke tehnologije, Xian, Kina 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Faks: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Anode za za desalinizaciju morske vode

Anode za za desalinizaciju morske vode

Љanxi Elade novi materijal tehnologija Co., Ltd je jedan od vodećih Kina anode za proizvođače za desalinizaciju morske vode, i sa profesionalnim fabrika smo u mogućnosti da vam pružimo jeftino anode za morsku vodu za desalinizaciju dobrog kvaliteta. Dobrodošli na veliko proizvodima od nas. Elektro dijalizu...

Љanxi Elade novi materijal tehnologija Co., Ltd je jedan od vodećih Kina anode za proizvođače za desalinizaciju morske vode, i sa profesionalnim fabrika smo u mogućnosti da vam pružimo jeftino anode za morsku vodu za desalinizaciju dobrog kvaliteta. Dobrodošli na veliko proizvodima od nas.

Elektro dijalizu tehnologije možete da promenite u slankastoj vodi čiji sadržaj soli je dostiže čak 60 GK u pitku vodu, za rešavanje problema nestašice vode za piće za pustinjske oblasti; titanijumski anode je jedna od osnovne komponente za ovu tehnologiju.

Tehnologija za desalinizaciju electrodialysis je u širokoj upotrebi u hrani, lakoj industriji za proиiљжavate vodu; elektronike, farmaceutskoj, hemijskoj i drugim industrijama visoke čistoće vode priprema; kotao nahrani vode primarni omekšavanja za desalinizaciju; morske vode za desalinizaciju vode za piće i neke hemijske proizvode za desalinizaciju.

Hot Tags: anode za za desalinizaciju morske vode, Kina, proizvođači, fabrika, 'veleprodaja', jeftino
Srodni proizvodi
I want to leave a message
Kontaktirajte nas
Adresa: No.32, Chuanghui Road, nove industrijske Zone visoke tehnologije, Xian, Kina
Telefon: +86-29-83151667
Faks:86-29-88880927
E-pošta:helen@sxelade.com
Share: