Shaanxi Elade novi materijal tehnologija Co., Ltd
Kategorija proizvoda

    Dodaj: No.32, Chuanghui Road, nove industrijske Zone visoke tehnologije, Xian, Kina 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Faks: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Anode za cirkulaciju vode

Anode za cirkulaciju vode

Љanxi Elade novi materijal tehnologija Co., Ltd je jedan od vodećih Kina anode za proizvođače cirkulaciju vode, i sa profesionalnim fabrika smo u mogućnosti da pruži jeftin anode za cirkulaciju vode dobrog kvaliteta. Dobrodošli na veliko proizvodima od nas. Cirkulaciju tretman voda...

Љanxi Elade novi materijal tehnologija Co., Ltd je jedan od vodećih Kina anode za proizvođače cirkulaciju vode, i sa profesionalnim fabrika smo u mogućnosti da pruži jeftin anode za cirkulaciju vode dobrog kvaliteta. Dobrodošli na veliko proizvodima od nas.

Cirkulaciju tretman voda deli se na moru tretman voda i slatkovodnih tretman:

Morske vode tretman metod: kroz morske vode elektroliza, natrijum hipohlorit i drugih modifikovao supstanci se generišu. Ove supstance mogu da ubijem larvi morskih organizama i spore spriječiti morski organizam priloga. Kada kruћni vodovodom radi kao katoda, to možete da zaštitite se katoda i ima funkciju antikorozionih i antifouling. Morska voda elektrolizu sistem za cirkulaciju tretman vode je bio u širokoj upotrebi u primorskom elektrane, pomorski balast vodu i druga polja.

Freshwater tretman metod: kroz elektrolizu slatkovodne, visoke koncentracije hidroksid je generisan u blizini katoda; ovih hidroksida su lako da kombinujete sa minerale i ubrzati. Voda je ublažila ovaj proces. Na anode, generišu se hydroxyl radikala, ozon i hlora, a ove supstance mogu sterilizovati. Ovaj elektrolitičke vodu sistem je bio u širokoj upotrebi u polju u kopno elektrane cirkulaciju vodeni sistem, Centralna ventilacija kruћni vode, i veliki industrijski kruћni vodu i Dezinfekcija industrije.

Anode For Water Circulation Treatment

Ovaj anode za slatke vode koje pruža naša firma ima visoko kiseonika evolucije, generisanje hydroxyl radikalne, ozon i drugih modifikovao supstanci. Ovaj proizvod od visoko efikasan, dug vek, u širokoj upotrebi u slatkovodne cirkulaciju tretman voda, industrijska voda omekša i Dezinfekcija industrije.

Anode za cirkulaciju vode može da se primeni za klimatizaciju vode cirkulaciju sistem, elektranu cirkulaciju vode i sl.

Hot Tags: anode za cirkulaciju vode, Kina, proizvođači, fabrika, 'veleprodaja', jeftino
Srodni proizvodi
I want to leave a message
Kontaktirajte nas
Adresa: No.32, Chuanghui Road, nove industrijske Zone visoke tehnologije, Xian, Kina
Telefon: +86-29-83151667
 Faks:86-29-88880927
 E-pošta:helen@sxelade.com
Share: