Shaanxi Elade novi materijal tehnologija Co., Ltd
Categories

    Dodaj: No.32, Chuanghui Road, nove industrijske Zone visoke tehnologije, Xian, Kina 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Faks: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Dom > Industrija znanja > Sadržaj

MMO titanijuma Anode za metalne Electrowinning

U u electrowinning industriji, olovo dioksid anode i mešovite Metal oksid (MMO) anode su dva uobičajena izbora. Međutim, na olovo dioksid anode nalaze se od ove mane: teško zagađenje životne sredine, velika energetska potrošnja, krhka, jedva da se proizvodi u raznim oblicima, premaza je lako da ostavim.


Sa ekološke zabrinutosti povećava i stroge kontrole zagađenja, MMO anode postati u širokoj upotrebi u industriji metala electrowinning od kada je ovaj MMO titanijuma anode za metalne electrowinning ponudi za čistiju alternativne i značajne uštede energije preko anode olovo dioksid.

Ovaj MMO anode se isključivo koriste u metalni oporavak sistema. Sistem se sastoji od izjava u electrolytic ćeliji u katoda, u metalu želite da dobijete. MMO presvučene titanijumske anode koje su uronjeni u fluidised krevetu od čestica koje nisu vođenje, time se osigurava da postoji visok nivo masovnog transporta i niske energije. Metalni oporavak se koristi sistem za efikasan oporavak metala iz razreрeno rešenja gde se ne mogu smatrati konvencionalne elektrolizu.

Metal koji se može vratiti na ovaj način su bakar, nikl, cink i Kobalt i koristi u oporavak baziranu na cijanidu elektrolite od zlata, srebra, bakra, cinka i kadmijuma cijanid elektrohemijski uništeno, zbog poboljšane anode efikasnost. Različite metale oklop se na tako aplikacije ako različite napone će omogućiti sve metale da bude oporavio od u mešovitim metalne effluent različite napone.

Elade je u stanju da nabavite novi anode i na recoating i servisna služba za anode koristi se formulacije premaza za sulfat, zbog svih tih procesa, posebno je dizajniran tako da ima dugo trajanje i sa niskom potrošnjom energije.Kontaktirajte nas
Adresa: No.32, Chuanghui Road, nove industrijske Zone visoke tehnologije, Xian, Kina
Telefon: +86-29-83151667
 Faks:86-29-88880927
 E-pošta:helen@sxelade.com
Share: