Shaanxi Elade novi materijal tehnologija Co., Ltd
Categories

    Dodaj: No.32, Chuanghui Road, nove industrijske Zone visoke tehnologije, Xian, Kina 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Faks: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Dom > Новости > Sadržaj

Obećanje je dug

Priča o < obećanje je dug > je vrlo je popularan među nama, to znači da ispunjava obećanje mi pravimo. To je lako je reći, ali teško mi je da radim, pogotovo kad se radi komplikovana dostave pitanja o poslovanju u međunarodnoj trgovini.

Primili smo, Elade Tech, suđenje naloga za uplatu od poznati i velike kompanije koji je specijalizovan za projekte na bazi struje katodne zaštite na 18 aprila 2016. Roba je 8 komada Cevasti anode MMO bi trebalo testirati u pripremama za naloge za narednih masovne. Klijent treba da testirate robu u što kraćem, smo u potpunosti smatra potreba klijenta i obećala isporučiš robu za 2 dana. Dva razloga, kao što je pratio:

Na prvo moramo berzanskog materijala od titanijuma cevi. To je jedan od profesionalnih operacija da biste poboljšali zadovoljstvo klijenata da skladištite materijal vruće prodaja proizvoda u magacin i skratite vremenu proizvodnje.

Druga, nedavno imamo puno Balk naloge u proizvodnji i može da obradi robu u topionici električni otpor zajedno. Iz expections, zbog ranijih zahteva isporuku druge robe, popodne 19 aprila, morali smo da sintering u 8 titanijum Cevasti anode sama u peći, da sustigne datum dostave. Pet sati od sintering, struju, koštati juana 1000, a kamoli druge troškove kao rad košta. Kako se radi? Voditelj proizvodnje odlučila je bez ikakvog ustručavanja: uprkos nekoliko stotina američkih dolara redosled vrednosti, uprkos gubljenja novca, moramo uhvatiti sa datum dostave!

Roba je bila spremna, ali klijent je imao posebno pakovanje zahtjeve karton karton, duge preko 1000 mm. Po običaju je drvena kutija ambalažu za međunarodni dug transport. PVC cevi i mehura trakama koje su kupljene ispred vremena od strane služba nabavke, ali bilo je tako teško naći u kartonskoj kutiji. Kupite Menadžer pitao mnoge pakovanje dobavljači i pretražila u pakovanje stvari tržišta, ali nije uspela.

Jedan od tehniиari je isporučio novi debljine boks, ali to nije bilo dovoljno dugo. Prodaje osoba Hayon je najbolje i konačno našao debljine TV kartonske karton, 1200 mm duga, dobra dužina je probao! Nakon koleginici je redizajn i ponovno rezanje iz odeljenje za čije ime je bilo qing xiaodong pakovanje, na viši napravili kartonske karton je dovoljno dobar za pakovanje anode na cev. On je poznat po svojim odgovornim i profesionalnim duh u Elade Tech. Njegova dobra ambalaža ponovo osvojio velike komplimente od klijenta i strenthened klijenata samopouzdanje buduće saradnje.

Još jednom, Elade tehnički ujedinjeni kao jedan i fulfiled obećanje da isporuči robu od dobrog kvaliteta na vreme. Klijent nije poznavao gubitak i poteškoće smo se upoznali, smo, Elade ljudi, samo su bili fokusirani na stavi u praksu pa: obećanje je dug.

Kontaktirajte nas
Adresa: No.32, Chuanghui Road, nove industrijske Zone visoke tehnologije, Xian, Kina
Telefon: +86-29-83151667
Faks:86-29-88880927
E-pošta:helen@sxelade.com
Share: