Shaanxi Elade novi materijal tehnologija Co., Ltd
Kategorija proizvoda

    Dodaj: No.32, Chuanghui Road, nove industrijske Zone visoke tehnologije, Xian, Kina 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Faks: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Направљен Титаниум Ватер Хеатер Анода Род

Направљен Титаниум Ватер Хеатер Анода Род

Напојна анода за бојлер је направљена од титанијумске подлоге и пресвучена мешаним металним оксидом. То је дугорочно рјешење за спречавање сулидних мириса (тај гњечји мирис јаја) који производи добар водовод. Ова непотребна погонска титанијумска анодна шипка обезбеђује контролисано ослобађање електрона које ...


Напојна анода за бојлер је направљена од титанијумске подлоге и пресвучена мешаним металним оксидом. То је дугорочно рјешење за спречавање сулидних мириса (тај гњечји мирис јаја) који производи добар водовод. Ова неповратна погонска титанова анодна шипка омогућује контролисано ослобађање електрона који негативно напуњују грејач воде или резервоар за воду и његове компоненте, спречавајући појаву корозије (рђања).


Предности:

 Повећава век резервоара за грејање воде 20 година

 Непрекидно елиминише гњечени мирис јаја у води

Одличити постојећи хексадециони анодни резервоар резервоара (20-100 гал)

Поредна анода која штити унутрашњост резервоара од врха до дна

 Употреба омекшивача не утиче на дуговечност или заштиту

wire anode for Water heater.png

Опис производа:

Навијање: Г 3/4 ", 3/4" или прилагођавање;

Промјер штапа: 2мм, 3мм или прилагођавање;

Дужина дузине: 340мм или прилагодите;

Површина премаза: прилагођавање;

Величина: 20-100 Галона.

ao smith anode rod.jpg


Принцип рада:

Напајајућа анода се ослања на струју која се напаја у аноду како би наметнула проток струје, а не ослањала се на природну електролизу. Ако је анодни погон направљен од правог материјала и остаје напуњен, анода штити други метал (челика за грејање воде) већ дуги низ година. Чак и траје дуже од стандардне анодне шипке. Напонска анода уопће не реагује са водом, али спречава било какву смрдљиву воду. Такође, у неким водним условима стандардна магнезијумска анодна шипка реагује са водом. Ово може да створи мирис / укус воде на непријатне гњечене јајне ћелије. Стајалиште ће спречити ову реакцију.


Упуте за инсталацију:

 

Да би прилагодили ову напојну аноду, потребно је 3/4 "месинга и 3/4" пластична облога довољне дужине која ће проширити дебљину изолације.

 Већини грејалица за плин ће требати 3 "или 6" дуга брадавица.

 Може се тражити дужа спојница од месинга и месинга како би се очистила изолација и довршила инсталација.

 Потребна је плафонска трака, метални антиоксиданс и шрафцигер или кутија за скидање изолације.

Powered water heater anode rod_副本.jpg


П: Да ли се искористи?

А: Напојне анодне шипке су импресиониране - тренутне аноде се не троше током употребе. Пошто нису "жртвовани", у резервоарску храну напајају веома малу количину струје како би замијенили оно произведено жртвованим анодама. Електрода је израђена од титана. Занимљиво је да, док се жртвовите аноде брзо троше у омекшану воду, напонске аноде стварно раде мање напорно, јер већа проводљивост олакшава електричну струју између аноде и катоде (челик резервоара).

За сада, посебно, упозоравам вас да користите ово у танкама од нерђајућег челика и мулти-анодним индиректним грејачима. Направљена анода је постављена тако да заштити малу количину изложеног челика у бојлеру са заштитом од стакла, а не огромним простором нерђајућег резервоара. Последње две имају компликоване унутрашње архитектуре које могу спречити напајање аноде од заштите свих дијелова резервоара.


П: Да ли ће поништити гаранцију за мој бојлер?

О: Погонска анода добро ради како би заштитила грејач у омекшени води и без узрока смрада. Људи који имају мирис у том окружењу имају ограничен избор. Један је уклањање фабричке аноде, али то мора скратити вијек трајања грејача. Ово се обично препоручују људи који пружају услуге омекшавања без обзира на гаранцију грејача.

Људи без мириса, али који користе омекшивач, често виде своје грејалице сваких неколико година. Недавни случај био је три грејна тела од 75 галлона у седам година. Запошљавање напајања аноде решава оба проблема и на начин који заправо помаже произвођачима смањивањем њихових трошкова гаранције.


ЕЛАДЕ је један од водећих произвођача анодних шипки водећих произвођача титанијумске грејне воде у Кини, а уз професионалну фабрику смо у могућности да Вам понудимо јефтин погон титанијумске грејалице са добром квалитетом. Добродошли у велепродајне производе од нас.
Hot Tags: погоњен титанијум бојлер аноде шипке, Кина, произвођачи, фабрика, велепродаја, јефтини
Srodni proizvodi
I want to leave a message
Kontaktirajte nas
Adresa: No.32, Chuanghui Road, nove industrijske Zone visoke tehnologije, Xian, Kina
Telefon: +86-29-83151667
 Faks:86-29-88880927
 E-pošta:helen@sxelade.com
Share: