Shaanxi Elade novi materijal tehnologija Co., Ltd
Kategorija proizvoda

    Dodaj: No.32, Chuanghui Road, nove industrijske Zone visoke tehnologije, Xian, Kina 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Faks: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Silver hlorid referentne elektrode

Silver hlorid referentne elektrode

Љanxi Elade novi materijal tehnologija Co., Ltd je jedan od vodećih Kina srebrnog hlorida referentne elektrode proizvođača i sa profesionalnim fabrika smo u mogućnosti da vam pružimo jeftino srebro hlorid referentne elektrode, Ag/Agcl referencu elektrode dobrog kvaliteta. Dobrodošli na veliko...

Љanxi Elade novi materijal tehnologija Co., Ltd je jedan od vodećih Kina srebrnog hlorida referentne elektrode proizvođača i sa profesionalnim fabrika smo u mogućnosti da vam pružimo jeftino srebro hlorid referentne elektrode, Ag/Agcl referencu elektrode dobrog kvaliteta. Dobrodošli na veliko proizvodima od nas.


Silver hlorid referentne elektrode (isto kao Ag/AgCl referencu elektrode) je metal natopljen srebro prekriven srebrom hlorid kalijum hlorida ili sona kiselina.

Silver hlorid referentne elektrode je podeljena na dugoročne silver hlorid referentne elektrode i prenosni silver hlorid referentne elektrode. Stabilan pod visokim temperaturama je i ima odličan elektrohemijski stabilnost funkcija.

Otkako je njegov oklop je napravljen od plastike velike čvrstoće, to može da se stably koristi u more, zemljište i druge složene okruženje dugo vremena. To je široko rasprostranjena u polju na bazi struje katodne zaštite i drugih oblasti.


Hot Tags: Silver hlorid referentne elektrode, Ag/Agcl referencu elektrode, Kine, proizvođači, fabrika, 'veleprodaja', jeftino
Srodni proizvodi
I want to leave a message
Kontaktirajte nas
Adresa: No.32, Chuanghui Road, nove industrijske Zone visoke tehnologije, Xian, Kina
Telefon: +86-29-83151667
Faks:86-29-88880927
E-pošta:helen@sxelade.com
Share: