Shaanxi Elade novi materijal tehnologija Co., Ltd
Kategorija proizvoda

    Dodaj: No.32, Chuanghui Road, nove industrijske Zone visoke tehnologije, Xian, Kina 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Faks: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Vode bojler Anode

Vode bojler Anode

Љanxi Elade novi materijal tehnologija Co., Ltd je jedan od vodećih Kina vode grejalicu anode proizvođača i sa profesionalnim fabrika mogućnosti smo da vam pružiti jeftinu vodu grejalicu anode dobrog kvaliteta. Dobrodošli na veliko proizvodima od nas. Električni bojler može da curi voda i...

Љanxi Elade novi materijal tehnologija Co., Ltd je jedan od vodećih Kina vode grejalicu anode proizvođača i sa profesionalnim fabrika mogućnosti smo da vam pružiti jeftinu vodu grejalicu anode dobrog kvaliteta. Dobrodošli na veliko proizvodima od nas.

Električni bojler može da curi voda i struja nakon upotrebe na kratko, ovo je uglavnom iz razloga da je magnezijum rod potrošen ali nije zamenjen u vremenu, vode grejalicu tenk postao korozije i perforacija. Generalno gledano, El. voda BOJLERI magnezijum rod mora biti zamenjena svake dve godine. Zbog kvaliteta razlika u vodu, neki bojler može pokrenuti iz koristi manje od jedne godine. Kratak vek, česte zamena čini trošak povećati. Princip razlog korozije rezervoar vode bojler je Cl-korozija u vodi. Kvalitet vode po Kini se razlikuje i to je teško pronaći način za efikasnu zaštitu.

Water heater anode rod

Mešoviti Metal oksid (MMO) titanijumske elektrode koje pruža naša firma kao pomoćni anode, vodu, grejanje radi kao katoda, oni se formira sistem zaštite u vodu bojler, koji je takođe usluge kao vođenje srednje. Kad struje prolaze kroz elektrode, Cl-u vodi kreće ka anode i koncentrata, Cl-u sa strane katoda će postati razblaћivanje. Rezervoar za vodu bojler kao katoda u reduktivnu okruženju, ovo možete skratiti korozije brzina tenka i proširite svoj vek.

Hot Tags: voda grejalicu anode, Kina, proizvođača, fabrika, 'veleprodaja', jeftino
Srodni proizvodi
I want to leave a message
Kontaktirajte nas
Adresa: No.32, Chuanghui Road, nove industrijske Zone visoke tehnologije, Xian, Kina
Telefon: +86-29-83151667
 Faks:86-29-88880927
 E-pošta:helen@sxelade.com
Share: