Shaanxi Elade novi materijal tehnologija Co., Ltd
Kategorija proizvoda

    Dodaj: No.32, Chuanghui Road, nove industrijske Zone visoke tehnologije, Xian, Kina 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Faks: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Voda vazduh Platinised titanijumske elektrode

Voda vazduh Platinised titanijumske elektrode

Vazduh je voda radi na jednostavan princip elektrolizu. Bilo koji tip vode vazduh ima dve elektrode u kontejneru ima dve komore razdvojene polu-propusne membrane. Dve elektrode - pozitivne i negativne, upisuju u dve odvojene komore i struja je prošao...

Vazduh je voda radi na jednostavan princip elektrolizu. Bilo koji tip vode vazduh ima dve elektrode u kontejneru ima dve komore razdvojene polu-propusne membrane. Dve elektrode - pozitivne i negativne, upisuju u dve odvojene komore i struja je prolazio kroz njih. Jonizacije proces se odvija na prolazak struje kroz elektrode. Rastvorenog minerali se ni privlače pozitivne ili negativne elektrode, stoga jedna od komore će imati kisela voda dok drugi će imati alkalne vode. Alkalna voda je za piće svrhu, dok je kisela voda za dezinfekciju ili sterilizacija svrhe.

platinised titaium anode

Ključni faktor za neki kvalitet vode vazduh je materijal za elektrode. Većina dobro ionizers na tržištu koristi elektrode napravljene od platine platinaste ili pomešane sloj metalnih oksida na razredu 1 titanijuma. Titanijumski će se ne rastvara u tvoj jonizovane vode kao jeftinije metala kao i inoxa. Za 2G vazduh koristi razred 1 titanijumske elektrode obložene dobar provodnik električne na dugovečnost izgradio u zadnjih 10 godina, to će takođe se ne rastvara tokom elektrolizu. Nerđajući čelik je korišćena za vodu vazduh elektrode elektriиno i nije pronađen biti prikladan materijal, jer im nije trajala više od nekoliko godina. Industrija je počela da koristi titanijumska presvučene platinom ili titanijum osnovni obložen mešoviti metalnih oksida u početkom 1990-e jer ce trajati do daljnjeg.

water ionizer platinised titaium anode

Elektrode za vazduh i voda su jedan od najvažnijih komponenti i to spada u dve osnovne kategorije – ravan ili Armaturna mreža, ravne ploče su prilično jednostavan i glatko, bez teksture. Samo titanijumske ploce sa platine premaza. Mrežica tablice javi se različite dizajne. Ove ploče počinju komad najkvalitetniji titanijum, koji je onda teksture na više različitih načina. Tanjir je bio "teksturom" je dvostruki presvučene sa platinom. Koriste se mrežica elektrode na osnovu slojeva provodljivosti koji ukazuju da je teksturom metalnih površina su bolji provodnici električne energije od pljosnatih metalnih površina kada se premazni cm terena su isti. Zato većina novijih tehnologija vazduh voda sada koristi elektrode sa nekom vrstom mrežica dizajn. Tamo premaza spada u mešovitim metalnih oksida premaza i platine, generalno gledano, na pomešane metalnih oksida obloga elektrode je dobru provodljivost i manje skupe uporedi sa platinised titanijumske elektrode, dok platinised titanijuma anode su za bolju provodljivost.


Hot Tags: voda vazduh platinised titanijumske elektrode, Kina, proizvođača, fabrika, 'veleprodaja', jeftino
Srodni proizvodi
I want to leave a message
Kontaktirajte nas
Adresa: No.32, Chuanghui Road, nove industrijske Zone visoke tehnologije, Xian, Kina
Telefon: +86-29-83151667
 Faks:86-29-88880927
 E-pošta:helen@sxelade.com
Share: