Shaanxi Elade novi materijal tehnologija Co., Ltd
Kategorija proizvoda

    Dodaj: No.32, Chuanghui Road, nove industrijske Zone visoke tehnologije, Xian, Kina 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Faks: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

MMO žice Anode

MMO žice Anode

Љanxi Elade novi materijal tehnologija Co., Ltd je jedan od vodećih Kina mmo žice anode proizvođača i sa profesionalnim fabrika smo u mogućnosti da vam pružimo jeftine mmo žice anode, titanijum žica anode dobrog kvaliteta. Dobrodošli na veliko proizvodima od nas. MMO žice Anode se uglavnom koristi za...

Љanxi Elade novi materijal tehnologija Co., Ltd je jedan od vodećih Kina mmo žice anode proizvođača i sa profesionalnim fabrika smo u mogućnosti da vam pružimo jeftine mmo žice anode, titanijum žica anode dobrog kvaliteta. Dobrodošli na veliko proizvodima od nas.


MMO žice Anodese uglavnom koristi za kontinuirano horizontalne anode Zemljani krevet površine incontinuous vertikalni zemlje, zemlju za skladištenje opreme, podzemnog skladišta opreme, kablovske zaštite, vodu za skladištenje brodova, i opremu za tretman vode, itd. Isticanje je visoko gas evolucija potencijalnih.

MMO wire anode

TitaniumSubstrate:

Upoznaj ASTMstandard B256 u razredu 1or razredu 2.Žica Anode parametra:

Diameter(mm)

Length(m)

CurrentOutput(mA/m)

Expectedlife(Y)

1.5

300

328

20

3.0

300

656

20

Thedimensionandparametercanbedesignedaccordingtocustomer #39; srequest.

WireAnodeApplication:

Canisteredanodes;

Continuoushorizontalgroundkrevet;

Discontinuousverticalgroundkrevet;

Iznad zemlje skladišnih tankova;

Undergroundstoragetanks;

Electriccableshielding;

Waterstoragetanks;

Vode bojler Antikoroziona;

Watertreatmentequipment.

Najveća prednost jeMMO titanijumske žice Anodeje visoki potencijal evolucija gasa, u osnovi evolucije nema goriva na bazi struje katodne zaštite potencijal (zaštita potencijala u-850 Mv, generalno bolje nego da-1.2 V, protiv CSE, u odnosu na Cu/zasiжeni i CuSO4 referencu elektrode), što je eliminiše rizik sigurnosti. Ima i druge prednosti kao što su male gustine struje, Ušteda energije superiorniji, odlična stabilnost, jaka kombinacija oblaganja zidova i supstratom i dugo radno život.

Još jedan od naša jedinstvena prednost u titanijum anode je pripremu sirovog materijala, koja je specijalno razvijena od strane tri generacije inženjera zasniva na praktičnim radnim uslovima. Elade koja se sama bila vlasnik tehnologiju za stvaranje anode aktivni aditiv za Ruthenium jedinjenja, iridijum jedinjenja i Platinum jedinjenja specijalno da se koristi za polja anode. Elade takođe sarađuje sa BAOTI grupa, zapadni Metal materijali i BAO Steel Group za proizvodnju titanijumska materijal za anode na osnovu međunarodne kriterije, čitav proces pa je pod kontrolom tokom izdvajanja rude, шипке kasting i kotrljanje tanjir. Ovaj materijal od Titana ima potencijala, na površinu nije lako da se stvrdne koji uvećava za oblaganje puta na podlozi i potom smanjite trošak veći korozija. Elade uzeo napredne tehnologije elektrostatiиko premaz, Izolacijska pritiska i specijalni Gas pristrasnost da osigura čak i lakovi, pomoću kojih aktivnosti i dugovečnost osigurana.

Hot Tags: MMO žice anode, titanijum žica anode, Kine, proizvođači, fabrika, 'veleprodaja', jeftino
Srodni proizvodi
I want to leave a message
Kontaktirajte nas
Adresa: No.32, Chuanghui Road, nove industrijske Zone visoke tehnologije, Xian, Kina
Telefon: +86-29-83151667
Faks:86-29-88880927
E-pošta:helen@sxelade.com
Share: